perjantai 12. syyskuuta 2014

Mäntykaappi ja Salakauppa


Olohuonetta koristaa uusi kaappi kaikessa komeudessaan. Se on männyn aika nyt tässä asunnossa! Löysin viikko sitten  Design marketista monta kivaa juttua ja yksi niistä jutuista oli uudet syys-/talvisaapikkaat. Hinta oli todella huokea (55€) siihen nähden, että kengät ovat nahkaa ja valmistusmaa on Suomi. Ehkäpä kyseessä oli messutarjous, kun olivat myös viimeiset laatuaan ja kokokin passasi ;-)

Seinäkaappi Ikeasta
Saapikkaat Salakaupasta (Postikatu 1, Helsinki)

3 kommenttia:

 1. Moikka! Oon ihan rakastunu sun blogiisi (jonka vasta pari päivää sitten löysin)! Sulla aivan ihana koti <3
  Onko tuo mäntyinen seinäkaappisi Ivar merkkiä Ikeasta? Itselläni on sellainen, mutta tuo sinun näyttää paremman "väriseltä" kuin omani, oletkohan käsitellyt sen pintaa jollain?=) Tykkään miten nuo puun syyt on noin tummia sinulla=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ja kiitos kehuistasi :-) Muistelen ainakin, että kaappi on Ivar nimeltään. Minustakin on kivaa, että kaapin syyt näkyvät selkeästi, mutta en sitten tiedä miten tammen tummuminen vaikuttaa tulevaisuudessa asiaan. En ole käsitellyt kaapin pintaa vielä mitenkään, mutta aion tehdä sen sitten kun kaappi jossain vaiheessa tummenee. Taitaa olla aikamoista säkäpeliä tuon kaapin kanssa, kun laatikossa ja kasaamattomana myydään...

   Poista
 2. Tuurin kauppaa varmastikin! Taidan itse kokeilla laittaa jotain vahaa siihen päälle josko se auttaisi;) kiitos vastauksestasi ja eikun seuraavia postauksiasi odottelemaan B-))

  VastaaPoista