lauantai 30. elokuuta 2014

Siivouspäivän hankintoja


Tarkoitus oli kovasti pysyä poissa tämän päivän siivoushulinoista, mutta aamulla kauppareissulla eksyin ostarin lähelle katselemaan kojuja ja löysin pientä kivaa kummipojilleni. Siitä se sitten lähti...

Päädyin Dallapepuistoon ja ostin aivan ihanan vanerisen kissakaulakorun. Myyjä kertoi tehneensä korut itse ja koruja myy ainakin Olohuone osoitteessa Fleminginkatu 7. Puistokirpparilta suuntasin vanhempieni kanssa Arabiaan, jossa törmäsin ensimmäistä kertaa Mifukon kauppaan, joka on vielä ainakin viikon auki. Merkki on kyllä ennestään ihan tuttu, mutta en tiennyt että sillä on ollut kesän ajan oma kauppakin :-) Ostin sieltä uuden avaimenperän ja eteisen maton. Eteisestä en paljon ole blogin puolelle päivitellyt, mutta ehkäpä sellaista on luvassa lähipäivin.

Mifukossa oli muuten kaikki normaalihintaiset tuotteet -20% ja siellä olisi ollut vaikka mitä kaikkea ihanaa uutukaista ostettavaa, joten kannattaa käydä pistäytymässä. Myös Hertsikan Marimekosta lähti mukaan pikkuruisia tosi halpoja vaatteita kummitytölleni (5€/kpl!!).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti