maanantai 24. helmikuuta 2014

Kenkiä kenkiä


Kenkiä kenkiä kenkiä.. ei koskaan tarpeeksi :-) Olimme Nyyjorkissa äitini kanssa shoppailumatkalla ja se tuli kyllä niin oikeaan saumaan, vaikkakin matka oli varattu jo kauan aikaa sitten synttäreideni ajankohdaksi.

Rakastan Tomsseja ja olen kulkenut niissä jo viimeiset kolme kesää. Joka kesäksi on pitänyt saada uudet tossukat, kun kesän jälkeen kengät ovat olleet niin kulahtaneessa kunnossa. Farkun siniset Tomsit ostin Urban Outfitterssistä, joka on yksi ihan lempikaupoistani ulkomailla. Sieltä ostin myös kuvissa näkyvät molemmat ruskeat sandaalit. Mustat mokkasiini-Tomssit ostin Sohosta kenkäkaupasta, jonka nimeä en enää muista. Osoite oli kuitenkin Broadwaylla, jossa oli paljon kivoja kauppoja. Kukalliset kiinatossut maksoivat vain muutaman euron ja koska olen kuluttanut kahdet samanmalliset kengät loppuun, niin eiköhän nuokin tule käytettyä :-)

Sitten ne Outletit: älä missaa niitä, jos menet New Yorkiin. Mainitsemisen arvoisia ovat ainakin Century 21, T.J. Maxx ja Woodbury Common Premium outlet. Kahdella ensimmäisellä on useampikin pulju Manhattanilla, mutta viimeisimpään matkasimme tunnin verran bussilla. Matka oli vaivaton ja periltä löytyi paljon kauppoja. Ostin veljen pojilleni Converse-kaupasta tennareita 15€ hintaan ja itsellenikin lähti valkoiset perustennarit vanhojen kulahtaneiden tilalle n. 30eurolla. Harmaat tennarit ja Roxyn kesäkengät ovat DSW -shoeoutletista Manhattanilta, joka oli myös halpa paikka. Jenkkiläiset merkit olivat ihan toisessa hintaluokassa siellä kuin millä hinnalla niitä täällä myydään. Vaatteita lähti mukaan myös jonkin sortin kasa ja niistäkin voisi ehkä jokusen kuvan räpsästä :-)

2 kommenttia:

 1. Siinä on sitten toinenkin pari =)
  Kengät on edullisia Usassa, kun vielä oikeeseen paikkaan osuu oikeaan aikaan.
  Itse juuri palanneena matkalta samaisesta kaupungista löysin ne valkosen tennarit =) ja nahkasaapikkaa Macy*s alesta.
  Ja vaatetta tietty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta. Ja muuten tosiaan Macysissa oli myös huippuhyviä aleja :-)

   Poista