sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Tavastian kirpputori

Minähän en tästä tiennyt mitään, mutta onneksi kaverini oli valppaampi ja pyysi minut mukaan. Tavastialla oli siis tänään ensimmäistä kertaa kirpputori ja ainakin ihmismassasta päätellen voisi ajatella, ettei kerta jää viimeiseksi. Tavaraa oli laidasta laitaan, mutta pääasiassa vaatteita. Tykkäsin tosi paljon tarjonnasta ja siitä, että tapahtuma alkoi vasta klo 12 eikä tarvinnut herätä kukonlaulun aikaan, jotta voisi löytääkkin jotain.

Menimme paikanpäälle heti klo 12 ja se kannatti, koska lähtiessämme sisälle piti jo jonottaa. Ruuhka oli kyllä aikamoinen ja siksi varmasti myös moni varteenotettava vaatekappale jäi huomaamatta ja kameraa ei kyllä tarvinut edes yrittää kaivaa esille..

Sitten hankintoihin: Sukkahousut ostin Marimekolta, mutta kirpputorilta löysin kaksi Arabian lautasta mökille (minulla on siellä samoja jo ennestäänkin), kaksi tunikaa, rahapussin ja Marimekon kangaskassin :-)

EDIT: Yli 160cm pitkät älkää vaivautuko ostamaan Marimekon sukkahousuja. Omani olivat kokoa L ja haarat jäivät hieman polvien yläpuolelle. Palauttaessani niitä myyjä ihmetteli, etteikö minulle oltu ostohetkellä kerrottu, että sukkahousut sopivat vain lyhyille ihmisille. Noh, en usko että lahjakortin käyttämisessä tulee olemaan mitään ongelmaa :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti